Ti på topp 2022

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 22. Apr 2022

10. mai er det igjen klart for Ti på topp. 


Du kan velge mellom Ti på topp Hamar, Lillehammer, Gausdal eller Elverum. Målet er å gå alle turene i løpet av sesongen som er fra mai til oktober. For hver tur du går samler du poeng.  Du er garantert flotte naturopplevelser, samtidig som du kanskje får bonusen av å komme i bedre fysisk form. Konkurrer mot andre eller ha en konkurranse med seg selv om å gå flest mulig av turene. Det er noen lette og sentrumsnære turer og andre litt mer krevende og litt lenger unna.

Last så ned Ti på Topp appen til din mobil. Den inneholder det du trenger for å komme i gang med å samle poeng. Her finner du kart med inntegnede ruter, rutebeskrivelser og muligheten til å sjekke deg inn når du er på turmålet.

PÅMELDING FINNER DU HER

Registrere poeng

Om du bruker appen, så vil du se en sirkel i kartet på den turen du er på. Når du har kommet deg innenfor denne sirkelen, så trykker du på knappen "Sjekk inn". Da blir din tur registrert, og du kan laste opp et turbilde sammen med innsjekken. Fikk du ikke registrert turen mens du var ute å gikk, kan du gjøre dette i etterkant inne på din turprofil.

Du kan selvfølgelig bli med selv om du ikke ønsker registrere poeng!

Hva får du?

Du får tilgang mange unike turer i det området du velger å delta med turbeskrivelse og kart. I påmeldingen så oppretter du din egen turprofil, og der finner du oversikten over alle turene. Du får også tilgang til appen Ti På Topp. Appen anbefaler vi alle å bruke, for den er veldig fin å bruke for å finne frem til turmålet. Vi kommer også til å trekke ut en rekke premier blant alle som er med, underveis i kampanjeperioden. 

Hva koster det å være med?
Det koster 200 kr å delta. Grunnen til at dette koster penger, er fordi det er en rekke utgifter med Ti På Topp, som vi må dekke inn. Dette er utgifter med app, hjemmeside, utvikling, arbeid og premier for å nevne noe. Det er en frivillig organisasjon som står bak Ti På Topp, Innlandet  Bedriftsidrettskrets. Det betyr at alle midler som kommer inn til kretsen, går til å forbedre og utvikle eksisterende og nye aktivitetstilbud i Innlandet.

 

Etter kampanjeperioden kårer vi følgende: 

- Årets turdeltaker
- Årets turbedrift
- Årets turlag
- Årets turbilde (for å vinne årets turbilde må du være påmeldt)

Hvilke kriterier legges til grunn for kåringene:

Årets turdeltaker bør være en person som har gjennomført mange turer i løpet av tur-kampanjen, men ikke nødvendigvis den som har gått flest turer. Vi ønsker å løfte frem mennesker som inspirerer andre til å komme seg ut på tur, og som deler sine positive opplevelser med oss slik at vi får ta del i de unike naturopplevelsene man får gjennom deltakelse i Ti På Topp.

Årets turbedrift er den bedriften som har gjennomført flest gjennomsnittsturer pr ansatt etter endt tur-kampanje. For å kunne bli årets turbedrift må man ha med minimum 5 deltakere på laget.

Årets turlag det turlaget som har gjennomført flest gjennomsnittsturer pr. lagsmedlem etter endt sesong. Også her må laget bestå av minst 5 deltakere for å kunne bli kåret.

Årets turbilde
Vi kårer også årets turbilde. Her premierer vi et bilde blant alle innsendte bilder som vekker turmagi i oss.

Noen av de innsendte bildene vil også bli brukt i vår sosiale medier og til neste års Ti på topp. Så send derfor inn fine bilder fra turene dine, via Min side på nettsiden, appen (når du registrerer tur kommer det opp et spørsmål om du vi ta et bilde, som legges ut blant deltakerbildene.
VINNERE AV TA UTFORDRINGEN

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 8. Apr 2022

 

Ta utforingen er over for denne gang. Over 400 stykker hadde meld seg på, det syns vi er kjempemoro. Vi håper det var med å gi hverdagsaktiviteten en BOOST! Og at en tur i lunsjen kan lønne seg for å holde energien oppe i løpet av dagen! Vi gir dere alle en stor applaus!!

Elise Skare la hele 363,2 km bak seg på 3 uker. Det er virkelig imponerende.

ALLE som klarte gjennomføre 60 km på 3 uker hadde muligheten til å vinne enten sko fra HOKA eller en sekk fra Madshus.

Vi har trukket 2 heldig damer og 2 heldige menn som stikker av med hver sin premie!

Vinnere på Herresiden:

Per Arne Aspholt 68,8 km – Vinner av HOKA Sko.

Arve Sagdalen 147, 4 km Vinner av Madshus sekk.

Vinnere på damesiden:

Christina Emilie Jensen – 85,1 km - Vinner av HOKA sko 

Liv Thorild Hagelund 106,6 km – Vinner av Madshus sekk


* Vinnerne vil bli kontaktet.


Følg med til høsten da kommer en ny utfordring!!