Endelig klart for vinterkarusellen!

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 22. Okt 2024

Hamarkarusellen Vinter 2024/2025: 


Er du klar for å utfordre deg selv i vinter og samtidig få en unnskyldning for å komme deg ut i friskt vintervær? Hamarkarusellen vinter er tilbake, og i år introduserer vi en nyhet som passer for deg med en travel uke: Fleksibel start!

Hva er fleksibel start?

For første gang tilbyr vi en løsning for de som ikke har mulighet til å delta på fellesstarten tirsdager kl. 18. Med fleksibel start kan du løpe når det passer deg, fra lørdag frem til løpsdagen. På denne måten kan du tilpasse treningen din etter din egen timeplan, men fortsatt være med i moroa! Du melder deg enkelt på i kategorien «fleksibel start» og registrerer tiden din selv.

Fellesstart for felles opplevelse

Selv om fleksibel start er tilgjengelig, oppfordrer vi deg fortsatt til å bli med på fellesstarten hvis du kan. Fellesstarten skaper et supert samhold,  hvor løpeglede og fellesskap står i fokus. Etter løpet er det servert saft – og ofte kake! – i målområdet ved Prestrudhallen. Det gir en sosial ramme rundt treningen og en fin mulighet til å møte andre med samme mål. Stemningen er herlig, og det er alltid litt ekstra motiverende å løpe sammen med andre.


Hamarkarusellen vinter består av seks løp som går fra oktober til mars. Løypa er den samme hver gang, noe som gir deg muligheten til å måle deg selv og følge med på egen fremgang gjennom sesongen. Kanskje du vil sette deg et mål om å forbedre tiden fra første til siste løp?

Datoene for årets løp er:

  • 22. oktober 2024
    1. 19. november 2024
    2. 17.desember 2024
    3. 14.januar 2025
    4. 18.februar 2025
    5. 18. mars 2025

Alle løpene starter kl. 18:00 fra Prestrudhallen.


Hvis du melder deg på alle seks løpene før det første løpet 22. oktober, blir du med i trekningen av et gavekort på 2500 kr til HOKA-sko. En ekstra gulrot for å holde motivasjonen oppe gjennom vinteren!

Vil du benytte deg av fleksibel start så sjekk ut lenken her Fleksibel start.pdf

Gjør vintertreningen til en sosial aktivitet og meld deg på Hamarkarusellen vinte du også!