Ti på topp vinter 2021/2022

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 18. Mai 2022

For andre året på rad arrangerte vi i Bedriftsidretten Innlandet Ti på topp vinter. Her ønsker vi motivere til å bruke naturen mer på vinterstid og vise frem noen av alle de fantastiske turene som Innlandet byr på om vinteren. Det finnes mil på mil på mil med skiløyper som står klare takket være mye flinke folk som holder løypenettet klart til bruk vinteren igjennom. Så da er det jo på sin plass at vi bruker det.


I årets Ti på topp vinter deltok 112 stykker og 1601 turer ble til sammen gått! Vi har hatt noen uttrekkskonkurranser underveis i vinter i nå har vi plukket ut enda noen vinnere. 

Vi hadde håpet ha en avslutning med premieutdeling, men siden deltakerne er fra så forskjellige streder i Innlandet så fant vi ut at vi trekker på kontoret hos oss og så sender premiene i posten.

Vi var så heldige at Madshus sponset Ti på topp vinter så premiene i år har vært flotte pannebånd, luer, buffer og drikkebelter fra Madshus.

Vi har trukket ut 4 som har gått minst 10 turer som får et pannebånd hver fra Madshus og 2 stykker som får et drikkebelte hver fra Madshus.

 Vinnere av pannebånd ble:

Anne Elsrud, Svein Larsen, Berit Aas og Ruth Furuseth. 

Vinnerne av drikkebelte: 

Knut Birger Bakken og Tone Granseth

Blant alle deltakerne i Ti på topp vinter så ble Carina Brekken årets vinner med hele 150 registrerte turpoeng igjennom vinteren. Hun får et gavekort fra Nordic Choice Hotels på  en overnatting på et valgfritt hotell i Norge.

 Vi ønsker å fortsette arrangerer Ti på topp Vinter, og søker etter frivillige som vil bidra med å gå opp løyper med Strava til vinteren. Så vet du om en fin tur du kunne tenkte deg gå til vinteren så send oss en mail. Sammen kan vi lage Ti på topp vinter enda bedre og motiverer til bruk av den fantastiske vinternaturen!

FOTO: TORE BERG 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.