Gjennomfør 50 eller 100 km på 3 uker!

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 31. Aug 2022

Du kan velge mellom å gjennomføre 50 km eller 100 km i løpet av 3 uker. Du tar den utfordringen som passer deg best!


Start er 16. september og  du må ha gjennomført alle kilometerne innen 7. oktober.  Går du for 100 km på 3 uker er ca 4,8 km, og 50 km er ca 2, 4 km om om dagen  Du velger selv hvordan du deler opp, men når kalenderen viser 7. oktober skal alle kilometerne være fullført. 


Ta gjerne med deg en venn eller kollega så kan dere konkurrere mot hverandre eller motiverer hverandre. Gå og løpe kan man gjøre hvor som helst så her er det bare å henge seg på uansett hvor du bor i landet!

Bruk denne virtuelle konkurransen til å få litt ekstra motivasjon til å komme deg ut og bli med i trekningen av fine premier.

Vi heier på deg!


Så er du KLAR


Klar for å svette 

Klar for dørstokkmila

Klar for en utfordring

Klar for konkurranse 

Klar for masse frisk luft 


Ja, da er det bare å melde seg på!!Hvordan delta? Meld deg på via vår nettside – du synkroniserer din aktivitet via din klokke eller ved å laste ned STRAVA til din mobil ( gratis). Lag deg en bruker på strava om du ikke har det allerede. Koble så Strava til denne konkurransen inne på din bruker her. Resultatene dine oppdateres fortløpende og du kan hele tiden følge med via din bruker. Du kan til enhver tid følge med på status og resultatliste via din profil. Vi anbefaler bruke strava appen da den er enkel å bruke og vi har erfart at den er det lite feil med! 


REGLER: Det er mulig å registrere gå, jogge og løp. ( gå inn på kontor gjelder ikke) Nedre aldersgrense er 15 år. Alle som har gjennomført i løpet av 3 uker er med i trekningen av premier!


Ønsker din bedrift å delta så ta kontakt med Karoline.bogen@bedriftsidretten.no så hjelper vi deg!

En fin mulighet til å lage litt intern konkurranse i bedriften og en god unnskyldning til å gå en tur i lunsjen.


PÅMEDLING 100 KM 

PÅMEDLING 50 KMKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.