Bli sprekere digital

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 4. Jan 2023

Syns du det er vanskelig finne tid til å få inn litt aktivitet i en travel hverdag?
Det skjønner vi godt. Derfor har vi Bli spreke digital så du kan snike inn litt tid til deg selv hjemme i stua. Velg mellom 15, 30, eller 60 minutters økter. Enkel tilgang og pålogging - link i kalender eller økter/ spesialøkter.


Et lite avbrekk og litt ny energi i hverdagen. Øktene passer for alle uansett form, krever ingen forberedelse og ikke noe utstyr foruten matte. Vi benytter fortrinnsvis egen kroppsvekt som motstand, og har fokus på enkle funksjonelle mobilitets-, styrke- og utholdenhetsøvelser avhengig av økt. Slik blir ditt daglige behov for hverdagsaktivitet dekket. Styrke/Puls og Puls/Styrke er blanding av Styrke-økta og Puls-økta, med mest av det som står først.


Det er ikke lengden på aktiviteten som som teller, men innsatsen underveis! Du sparer  sparer massetid på slippe komme deg til og fra treningssenteret. Sett på din favorittmusikk og bare nyt en halvtime med litt puls og god følelsen!


Du kommer ikke til å angre. Husk ikke fordi du må, men fordi du har lyst og det gjør det godt! Så gå inn å meld deg på. Ingen bindingstid. 


Produkter og priser (blisprekere.no) 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.