Oppdatert informasjon 4.janar

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 20. Jan 2021

Regjeringen kom søndag 3.januar med nye smitteverntiltak. Dette innebærer full stans i all organisert innendørsaktivitet de neste to ukene. Dette gjelder for hele landet, og har en foreløpig varighet i 2 uker fra 4. januar.  Dette gjelder for hele norsk idrett, uavhengig av nivå og alder. Unntaket er for utøver som omfattes av toppidrettsdefinisjonen.

Utendørsaktivitet hvor det kan overholdes minimum én meters avstand kan opprettholdes.                                                                                                                                                                                                    

Oppdaterte nasjonale retningslinjer sendes til medlemmer per e-post

Norges Bedriftsidrettsforbund ber våre bedriftsidrettslag om å holde seg kontinuerlig oppdatert på hvilke retningslinjer som gjelder for kommunen en befinner seg i. Bedriftsidrettens aktivitetstilbud i regi av krets og forbund vil følge de vedtak som er fattet av nasjonale helsemyndigheter og av smittevernsmyndigheter i det aktuelle området. Dette innebærer fare for midlertid nedstenging av aktiviteter, på kort varsel. 

I tråd med Idrettsforbundets oppfordring vil Bedriftsidretten søke å opprettholde aktivitet i de områder hvor det er tilrådelig.

Koronatiltakene som nasjonale helsemyndigheter anbefaler innført i områder med mye smitte finner du her. Følgende forslag til vedtak vil kunne ha direkte innflytelse på idrettens aktiviteter:

  • Stans i breddeidrett for voksne
  • Vurdere stans i breddeidrett for barn og unge under 20 år
  • Ytterligere begrensninger i størrelsen på ulike arrangementer
  • To meters avstand ved fysisk aktivitet innendørs
  • Obligatorisk hjemmekontor
  • Stenge eller begrense virksomheter og aktiviteter som har stort potensial for smittespredning, som for eksempel svømmehaller, treningssentre, idrettshaller, bingohaller, museer, biblioteker, arrangementssteder uten fastmonterte seter og andre offentlige steder der mange møtes innendørs

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.