SI aktiv skal få de ansatte ut i naturen i sommer

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 21. Apr 2021

SI AKTIV SKAL FÅ DE ANSATTE UT I NATUREN I SOMMER.

Et rart år ligger bak oss og enda kan vi ikke gjøre akkurat det vi måtte ønske på fritiden. SI aktiv gjør som tidligere år og tilbyr sine medlemmer deltakelse i Ti på topp for 75kr.  Vi har laget et arrangement for hver plass og de som har kjøpt Ti på topp får sin kode tilsendt på mail sier Frank Engering leder av SI aktiv Elverum - Hamar. Da kan ansatte bli med på Ti på topp Hamar, Lillehammer eller Elverum ut ifra hvor de holder til. SI aktiv Elverum har i mange år kjøpt inn ti på topp pakker og solgt til redusert pris til sine medlemmer. For noen år tilbake slo vi oss sammen med SI aktiv Hamar og har introdusert samme tilbud der og det har blitt mer og mer populær der også.

Ti på topp er en flott aktivitet for individuelle eller hele familie og passer egentlig for alle. Vi ønsker å være med fordi mange aktiviteter er nå stoppet på grunn av korona og med ti på topp har vi enda et flott tilbud til våre medlemmer sier Frank Engering, leder for SI aktiv Elverum - Hamar 

I Ti på topp kommer man seg ut i naturen, kan konkurrere om turpoeng og være sosiale med avstand. Aktivitet og sosialt felleskap er viktig for helsa vår og er kanskje noe av det som vi trenger mest i disse tider. Et supert tiltak som kan tigge litt konkurranseinstinkt, aktivitet og sosialt samvær hos deres medlemmer. 

Ti på topp er et turkonsept som har som mål å fremme turer i lokalmiljøet, samle turpoeng og få fantastiske turopplevelser. I tillegg er det masse fine premier å vinne. 

SI aktiv skal være et overordnet og samlende organ for å utfylle de lokale aktivitets- og bedriftsidrettslagene i hele Sykehuset Innlandet. Målet er å inspirere, samordne og hjelpe de lokale lagene. I tillegg skal SI aktiv også være organisator for større og samlende aktiviteter, sier leder i bedriftsidrettslaget på Lillehammer Finn Olav bakken. Han håper mange benytter seg av tilbudet om å delta i Ti på topp. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.